
Katalog ke stažení
Historie firmy
1826 - V Turíně, mladý piemontský podnikatel Paul Caffarel, z Luserna San Giovani, předělal malou koželužnu a začal vyrábět čokoládu smícháním kakaa, cukru a vanilky. Byl to začátek cesty, která pomohla udělat z Turína jedno z hlavních měst čokolády.
1865 - V 19. století Caffarel vynalezl nový produkt, přidal ke kakaové hmotě a cukru vysoké množství lískových oříšků (slavná "Tonda Gentile delle Langhe"), nahradil kakaový prášek, který chyběl kvůli ekonomickému omezení po napoleonském čase. Tak vznikla Gianduotto, pojmenované po masce turí nského karnevalu. "Gianduia 1865" byla první zabalená čokoládová pralinka na světě.
1968 - Společnost se přestěhovala do Luserna San Gioivani (50.00 m2, 25.000 m2 zakrytých), rodiště svého zakladatele.
1997 - Caffarel se stal součástí skupiny Lindt & Sprüngli
Dnes - Caffarel je oceňován v Itálii a po celém světě pro svou nezpochybnitelně dobrou kvalitu, pečlivou pozornost věnovanou detailům a vyjímečný obal
Nejprodávanější v kategorii
Caffarellino Multicolor 25g - obj. číslo 84966
Křupavé oplatkové kornoutky s lahodným krémem z mléčné čokolády a dražé z barevné čokolády...
Dostupnost: Méně než 30 ks | Balení po 48 ks
Nocciolotto Dark 33g - obj. číslo 80371
Svačina z tmavé čokolády s intenzivní tmavou náplní a celými křupavými lískovými oříšky...
Dostupnost: Více než 50 ks | Balení po 48 ks
Lískooříšková kreace Cremino 165g - obj. číslo 80353
Dvě vrstvy čokolády Gianduja obklopující jemný lískový krém...
Dostupnost: Méně než 50 ks | Balení po 8 ks
Lískooříšková kreace Piemonte 165g - obj. číslo 80352
Piemontem vytvořil Caffarel mistrovské dílo, které kombinujekrémová čokoláda Gianduia s křupavými c..
Dostupnost: Více než 50 ks | Balení po 8 ks