
Katalog ke stažení
Historie firmy
1826 - V Turíně, mladý piemontský podnikatel Paul Caffarel, z Luserna San Giovani, předělal malou koželužnu a začal vyrábět čokoládu smícháním kakaa, cukru a vanilky. Byl to začátek cesty, která pomohla udělat z Turína jedno z hlavních měst čokolády.
1865 - V 19. století Caffarel vynalezl nový produkt, přidal ke kakaové hmotě a cukru vysoké množství lískových oříšků (slavná "Tonda Gentile delle Langhe"), nahradil kakaový prášek, který chyběl kvůli ekonomickému omezení po napoleonském čase. Tak vznikla Gianduotto, pojmenované po masce turí nského karnevalu. "Gianduia 1865" byla první zabalená čokoládová pralinka na světě.
1968 - Společnost se přestěhovala do Luserna San Gioivani (50.00 m2, 25.000 m2 zakrytých), rodiště svého zakladatele.
1997 - Caffarel se stal součástí skupiny Lindt & Sprüngli
Dnes - Caffarel je oceňován v Itálii a po celém světě pro svou nezpochybnitelně dobrou kvalitu, pečlivou pozornost věnovanou detailům a vyjímečný obal
Nejprodávanější v kategorii
Čokoládové berušky - obj. číslo 80552
Čokoládové berušky z jemné mléčné čokolády od italských mistrů s dlouholetou tradicíDisplay obsahuje..
Dostupnost: Více než 50 ks | Balení po 48 ks
Lískooříšková kreace Cremino 165g - obj. číslo 80353
Dvě vrstvy čokolády Gianduja obklopující jemný lískový krém...
Dostupnost: Více než 50 ks | Balení po 8 ks
Lískooříšková kreace Nocciolotta 165 - obj. číslo 80354/V
Skořápka z mléčné čokolády se smetanovou náplní Gianduia a celými praženými lískovými oříšky...
Dostupnost: 3 ks | Balení po 8 ks
Lískooříšková kreace Piemonte 165g - obj. číslo 80352
Piemontem vytvořil Caffarel mistrovské dílo, které kombinujekrémová čokoláda Gianduia s křupavými c..
Dostupnost: Více než 50 ks | Balení po 8 ks